Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "TÔe Valguses" by Abd-ru-shin # eBook PDF Kindle ePub Free

TÔe Valguses

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: TĂ”e Valguses
  • Author : Abd-ru-shin
  • Release Date : January 17, 2016
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 564 KB

Description

Teose TĂ”e Valguses kolm köidet sisaldavad ĂŒhtekokku 168 ettekannet, mis, sisuliselt ĂŒksteisele ĂŒles ehitatuna, annavad tervikliku pildi loomisest.

Sellesse raamatusse koondatud ettekanded on kirjutatud aastatel 1923 kuni 1938, ent need ei ole tÀnaseni oma tÀhendusrikkusest raasugi minetanud. Need ettekanded pakuvad loodusseadustel pÔhinevat laiapÔhjalist maailmakÀsitlust, mis juhib lugeja tÀhelepanu elu varjatud seostele ja pakub seelÀbi vÀÀrtusliku eluabi.

Teos TĂ”e Valguses sai maailmakuulsaks eelkĂ”ige seelĂ€bi, et see pakub loogilisi vastuseid inimkonna suurtele kĂŒsimustele, nagu nĂ€iteks elu mĂ”te, saatuse Ă”iglus vĂ”i elu peale surma. Teos on tĂ”lgitud 17 keelde ja kĂ€ttesaadav enam kui 90 riigis.

Autori eesmĂ€rgiks oli tuua lugeja tĂ”elisele elule lĂ€hemale, pakkuda talle vÀÀrtuslikke impulsse omaenda isiksuse arendamiseks ja juhtida ta tunnetuse teele, mis hĂ”lmab ka jumalatunnetust. Teosesse TĂ”e Valguses kogutud ettekanded on seejuures "valguseks ja teejuhiks", seda sĂ”ltumata inimese religioossest meelsusest vĂ”i usutunnistusest. Abd-ru-shin ei soovinud luua uut religiooni ega sekti vĂ”i usulist ĂŒhendust.

Teose TĂ”e Valguses selgitused pĂ”hinevad lihtsatel, arusaadavatel loodusseadustel, mis kehtivad nii vĂ€lismaailmas kui ka hinge siseelus. Need kĂ”netavad tĂŒĂŒpilisi inimlikke kogemusi, juhivad tĂ€helepanu tugevustele ja nĂ”rkustele ning viitavad varjatud puudustele, aga ka paljudele asjadele, mida argipĂ€ev vaimsele arengule pakub. Lugejal on vĂ”imalus taasavastada ettekannete sisu omaenda elu kaudu ja tunnetada selle tĂ”elisust. Nii moodustavad vaimsed, tunnetuslikud kogemused koos materiaalsete, loogiliste jĂ€reldustega kĂ”ikehĂ”lmava, tervikliku maailmapildi, milles ei tehta vahet loodusteaduslikel ja religioossetel tĂ”eotsingutel.

Teos TĂ”e Valguses kannab teatud mĂ”ttes ebatavalist alapealkirja „Gralsbotschaft“. MĂ”istet „graal“ seostatakse tĂ€napĂ€eval enamasti igatsuspiltidega, nagu neid sisaldavad mĂŒĂŒdid, saagad ja eelkĂ”ige kunstiteosed. Abd-ru-shin selgitab, et see pĂ€rand pĂ”hineb faktilisel asjaolul, mis on kogu loodu pĂŒsimise ja sĂ€ilimise seisukohast keskse tĂ€htsusega. Samas viitab mĂ”iste „sĂ”num“ ettekannetega edastatud teadmise erilisele, kĂ”rgele pĂ€ritolule.

Seejuures kujutatakse teoses TĂ”e Valguses lĂ€binisti lihtsat teed. Sellel ei ole midagi tegemist mĂŒstika vĂ”i esoteerilise osavĂ”tmatusega, see-eest esitab see sarnaselt algsele Jeesuse Ă”petusele mĂ€rkimisvÀÀrseid nĂ”udmisi. Sest arendama ei pea mitte ainult iseseisvat, eelarvamustevaba, materiaalset mĂ”tlemist, vaid eelkĂ”ige „kindlat tahet teha head“. Selline iseendaga töötamine ja lĂ€hikonna teenimine vĂ”ib aidata inimesel jĂ”uda vaimse kĂŒpsuseni.

Siin mÔningad paljudest olulistest teemadest, mille kohta pakub teos TÔe Valguses detailseid vastuseid:

vastutus ja saatus/karma,

surm ja korduv maapealne elu/reinkarnatsioon,

pattulangemine ja pÀrispatt,

ĂŒlevaade siin- ja sealpoolsusest,

Looja armulisus ja armastus,

keha, hing ja vaim,

Jumala poeg ja Inimese poeg


Free Books Download "TÔe Valguses" PDF ePub Kindle